Loading. Please wait.

#EchipaBuzoienilor este în cantonament. Pregătim a doua parte a sezonului.
🏆🥇Avem de apărat un titlu, câştigat anul trecut. Suntem siguri că lupta va fi una acerbă.
🗣🎙Alberto Olaru ne-a povestit cum a trăit el prima parte a sezonului şi ce aşteptări are de la cea de-a doua parte.
▪️Care este secretul pentru parcursul din prima parte a campionatului?
🔹Nu este niciun secret. Am pierdut doar un meci în campionat pentru că avem o echipă bună și unită. Avem forţa să reuşim să atingem obiectivul pe care îl avem în acest sezon. Cu cât au trecut etapele s-au format relațiile de joc și am început să ne cunoaștem mai bine. Asta a contribuit la creaşterea jocului de la meci la meci.
▪️Există riscul să apară o relaxare din cauza numărului mare de victorii?
🔹Relaxarea este doar pe moment, la finalul meciurilor. Apoi ne gândim la următoarea partidă. Suntem conștienți că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru a ajunge unde ne propunem.
▪️Ai vreo rutină specială înaintea meciurilor?
🔹Sunt foarte concentrat înainte de meci și vreau să transmit asta şi colegilor mei. Nu am vreo superstiție. Intru pe teren să-mi fac treaba cât de bine pot pentru a-mi ajuta echipa.
▪️Care este momentul care ţi-a rămas întipărit în minte din prima parte a sezonului?
🔹Cel mai memorabil moment, de până acum, e victoria de la Focșani. Am reușit să revenim de fiecare dată. Am fost conduși și am câștigat la ultima fază. Asta ne motivează şi mai tare să ne continuăm drumul în același ritm și în partea a doua a campionatului. Tragem tare în cantonament.
▪️Metalul a avut parte de sprijinul constant al fanilor. Cum simți această susținere?
🔹Suportul fanilor, în special prezenţa lor pe stadion, creşte moralul echipei oferindu-ne un plus mare de încredere în timpul fiecărui meci.
💙🤍
‼️Hai, METALUL‼️