Loading. Please wait.

Bine ai venit (la prima echipă), Bogdan Ion ❗️
▶Bogdan Ion este junior al clubului nostru, crescut la Centrul de copii şi juniori Metalul Buzău. Deşi are doar 15 ani, Bogdan a evoluat deja în mult meciuri la nivelul Ligii a 4-a, la formaţie secundă a Metalului Buzău. Din acest sezon face parte din lotul primei echipe.
🎙Bogdan Ion
🗣„Cu siguranţă nivelul de dificultate este mai complex decât la juniori, însă satisfacţia profesională este pe măsura aşteptărilor. Şi cererinţele sunt mai mari decât la juniori, dar cred că până acum am făcut faţă cu brio şi am trecut peste orice impediment.
Cel mai important obiectiv pe care îl am pentru acest sezon este păstrarea titlului câştigat sezonul trecut. Îmi doresc să fiu sănătos şi să evoluez cât mai mult. Sper să pot participa activ la cât mai multe partide.
Cristiano Ronaldo este jucătorul care mă impresionează cel mai mult. Aş lua de al perseverenţa, felul în care se antrenează zi de zi. De la Neymar Jr. aş lua tehnica. De la Lionel Messi aş lua talentul înăscut şi viteza, iar de la Erling Haaland as lua forţa.”
❗HAI, METALUL❗
💙🤍