Loading. Please wait.

#EchipaBuzoienilor vă prezintă şi al doilea jucător străin care se alătură aventurii noastre.
Bienvenue, Karime Makongo ❗️
▶️ Karime Makongo, din Camerun, are 24 de ani şi este fundaş central. A mai jucat în cariera sa la Racing de Bafoussam, AS Fortuna (ambele din prima ligă din Camerun), Mas de Fed (Liga 2 din Maroc) şi Foresta Suceava. În perioada junioratului a jucat şi în tricoul naţionalei Camerunului, inclusiv pentru reprezentativa Under20.
▪️Cum ai ajuns la Metalul Buzău?
🔹️M-a atras proiectul. Este un club ambiţios, cu oameni de încredere. Şi eu sunt la fel de ambiţios. Asta m-a făcut să accept această provocare.
▪️Ţi-ai impus vreun obiectiv special?
🔹️Obiectivul principal este să ajut echipa să promovoze în Liga 2. Voi face tot ce ţine de mine pentru asta.
▪️Ce post crezi că ţi se potriveşte cel mai bine?
🔹️Îmi place să joc fundaş central, dar nu e o problemă dacă ar fi nevoie de mine la mijlocul terenului. În urmă cu ceva timp jucam mijlocaş, dar unul dintre antrenorii mei m-a făcut să îmi placă în apărare. M-am descurcat bine până acum ca fundaş central. Am jucat pe această poziţie şi la naţionalele de juniori ale Camerunului, şi sper în continuare, ca într-o zi, să prind şi „naţionala mare”.
▪️Pe care dintre cele 5 campionate puternice din Europa le urmăreşti?
🔹️Urmăresc tot ce se întâmplă în Anglia, Spania, Germania, Italia şi Franţa. Sunt un jucător căruia îi place să înveţe şi să mă adaptez oricărei situaţii. Dacă ar fi să aleg, atunci m-aş opri la Italia. Îmi place pentru că se pune la fel de mult accent pe tactică, cât şi pe parte de pregătire fizică, iar meciurile au un ritm alert. Echipa favorită ar fi Juventus. Ca jucători îmi plac Antonio Rudiger pentru combativitatea lui şi Thiago Silva pentru calmul şi calitatea paselor sale.
▪️Ai vreo rutină înaite de meci?
🔹️Eu cred în Dumnezeu şi îmi place să ascult muzică religioasă. Mă relaxez dansând în camera mea.
💙🤍
‼️Hai, METALUL‼️