Loading. Please wait.

🔵⚪️ #EchipaBuzoienilor îi urează bun venit primului străin din istoria clubului Metalul Buzău. Nu este singurul. Veți afla zilele următoare.
✍️ Acum vă spunem că echipei noastre s-a alăturat Odoh Chika, din Nigeria. Este un tânăr jucător, de 21 de ani, atacant. Nu este la prima experiență în România. Până să ajungă la noi, a mai evoluat la Foresta Suceava.
❗️Welcome, Odoh Chika❗️
▪️Ce sau cine te-a convins să alegi Metalul Buzău?
🔹️Aş spune că, în primul rând, domnul Antonio Stoian a jucat un rol important. Avem o strânsă legătură şi discutăm des. Am observat că Metalul este un club cu multe ambiții şi este un loc bun pentru mine să mă dezvolt şi să continui să muncesc.
▪️Care este principalul obiectiv personal?
🔹️Îmi doresc să înscriu multe goluri şi să ajut echipa să îndeplinească toate obiectivele propuse.
▪️Pe ce post îți place să joci?
🔹️Atacant îmi place. Nu contează dacă este o poziție laterală sau centrală. Important este ce îşi doreşte antrenorul şi unde vrea ca eu să joc.
▪️Ce campionat îți place?
🔹️Fără îndoială, Anglia. Îmi place pentru că este cel mai bun campionat din lume şi se joacă foarte tare, se pune mult accent pe partea fizică.
▪️Echipa favorită şi jucătorul favorit?
🔹️Aici sunt împărțit. Îmi place şi Manchester United, dar şi Real Madrid. Iar dintre jucători, îi admir pe Jude Bellingham, Vinicius Jr, Victor Osimhen şi Cristiano Ronaldo. Cred că aceşti jucători extraordinar de buni pun mult suflet de fiecare dată când joacă şi de aceea îmi face plăcere să îi urmăresc.
▪️Ai vreo superstiție sau rutină înaintea meciurilor?
🔹️Cu o zi înainte de joc, mă uit la meciuri să caut inspirație şi încerc să analizez adversarul. În ziua partidei mă relaxez şi spun o rugăciune. Încerc să fiu cât mai relaxat şi într-o stare mentală cât mai bună pentru meci.
💙🤍
‼️Hai, METALUL‼️