Loading. Please wait.

– Cum de aţi reuşit să nu pierdeţi decât un meci în campionat?
– Parcursul bun din campionat demonstrează că ne-am pregătit foarte bine. Aceste rezultate sunt roadele muncii noastre, a întregului club. Nu cred că putem vorbi de un secret. Este vorba despre muncă și implicare.
– Cum gestionați succesul în vestiar?
– Un lucru este clar. Nu ne relaxăm. Apoi trătăm fiecare meci în parte ca fiind cel mai important. Ne hrănim cu victorii, dar le lăsăm în urmă repede, pentru că trebuie să ne concentrăm pe următorul joc.
– Există vreo rutină specială înaintea meciurilor?
– Nu avem o rutină în vestiar să zic așa sau o superstiție. Nu cred că superstițiile aduc victorii. Calitatea jucătorilor, concentrarea lor, la care se adaugă munca de zi cu zi, au făcut să avem aceste rezultate extraordinare.
– Cum simți susținerea suporterilor?
– Bucuria este de doua ori mai mare când avem suporterii lângă noi. De la mic la mare, ei au fost lângă nou mereu și au parte de toată stima noastră.
– Cine crezi căă este jucătorul care are un impact important în jocul echipei?
– Revenirea lui Marius Tudorică, după accidentare, a fost de bun augur pentru noi. Cred ca el este jucătorul nostru important, la care se adaugă, bineînțeles, și munca tuturor.
– Un sfat pe colegii mai tineri?
– Îmi doresc sa fie sănătoși în primul rând. Ca sfat: să aibă încredere in ei. Cu seriozitate și concentrare, împreună, cred eu că vom ajunge departe.
💙🤍
‼️Hai, METALUL‼️