Loading. Please wait.

Am lăsat puțin să trecă timpul, să se aşeze lucrurile, să treacă emoția celor doua transferuri importante din fotbalul românesc. #EchipaBuzoienilor îi felicită pe Radu Draguşin şi Horațiu Moldovan pentru transferurile la Tottenham, respectiv Atletico Madrid.
▶️Acum a venit momentul să anunțăm şi noi transferurile. Începem cu Valentin Robu. Un tânăr jucător care vine de la Dacia Unirea Brăila. A fost crescut de mic de clubul din Brăila, până când a ajuns căpitanul acestei formații.
Bine ai venit la Metalul Buzău!
▪Cum te simți la #EchipaBuzoienilor?
🔹Am fost primit foarte bine. Vreau să le mulțumesc staffului și colegilor pentru primirea călduroasă. Trebuie să îi mulțumesc şi fostului meu antrenor pentru toate sfaturile pe care mi le-a oferit. Dar şi pentru că m-a îndrumat să vin aici Metalul Buzău.
▪Care sunt obiectivele personale pentru acest sezon?
🔹Îmi doresc să joc bine şi prin prestația mea să ajut echipa să obțină cât mai multe victorii.
▪Care este postul tău preferat?
🔹În place atacant. Asta şi joc. Pe acest post îmi pot pune cel mai bine în valoare calitățile.
▪Care este campionatul preferat?
🔹Anglia. Din punctul meu de vedere este cel mai puternic campionat. Are de toate de la jucători cu calități impresionante, meciuri excepționale şi suporteri fantastici, care umplu tribunele şi îşi susțin echipa favorită tot timpul.
▪Care este echipa preferată?
🔹Îmi place Real Madrid. Este o echipă puternică. Are jucători care pot face diferența foarte ușor printr-un dribling sau o pasă. Îmi place pentru că tot timpul încearcă să conducă jocul, domină orice adversar.
▪Jucătorul preferat?
🔹Cristiano Ronaldo. L-am urmărit de când eram copil. Îmi placr foarte mult modul cum se dedică în fiecare meci. L-am urmărit şi am înțeles că fără muncă, dăruire și implicare nu poți deveni un jucător cu perspective înalte.
▪Ai vreo rutină pe care o practici în preziua meciului sau în ziua meciului?
🔹Nu am superstiții legate de fotbal. Nu am o rutină sau un secret. Obișnuiesc să mă odihnesc foarte bine și să elimin stresul. Mă concentrez pe ceea ce trebuie să fac
în timpul meciului pentru cel mai bun rezultat și pentru a-mi ajuta echipa.
💙🤍
‼Hai, METALUL‼