Loading. Please wait.

Avem în lot mai mulți jucători tineri. Ne bucurăm că am reuşit să combinăm tinerețea cu experiența.
🔵⚪ Metalul Buzău este o echipă care pune accent şi pe formarea şi promovarea juniorilor.
▶ Astăzi vă propunem un scurt interviu cu Florin Opaiț. Joacă pe postul de mijlocaş şi are 16 ani. 🥅 A reuşit deja să şi înscrie pentru #EchipaBuzoienilor, chiar la debutul în Liga 3, în partida Metalul Buzău – Voința Limpeziş.
▪Ce aşteptări ai de la acest sezon?
🔹Îmi doresc să am cât mai multe reuşite, pase gol sau goluri. Cel mai important este să fiu ferit de accidentări şi să ajut echipa prin evoluția mea.
▪Ce post preferi să joci?
🔹Am o viteză bună. Am şi tehnică. Îmi place în bandă. Oarecum era normal să îmi placă un post de mijlocaş lateral, în cazul meu cel de mijlocaş stânga.
▪Ce campionat îți place cel mai mult să urmăreşti?
🔹Ar fi Anglia. Premier League este un campionat puternic. Adună unii dintre cei mai buni jucători din lume. Calitatea este la cel mai înalt nivel. Asta îl face un campionat captivant.
▪Care este echipa preferată?
🔹Chiar dacă îmi place campionatul Angliei, echipa preferată este Barcelona. Iar jucătorul pe care îl urmăresc este Messi. Are un talent de neegalat şi este un jucător incredibil.
▪Ai vreo rutină sau superstiție înainte de meci?
🔹Superstiții nu prea am. Ca rutină pot spune că îmi place să ascult muzică. Nimic deosebit însă. În ziua meciului, muzica mă relaxează şi mă linişteşte. Totodată mă ajută să mă concentrez la joc. Îmi pot pune gândurile în ordine şi să îmi canalizez energia către meci.
💙🤍
‼Hai, METALUL‼