Loading. Please wait.

Titlul proiectului:

Cercetarea aplicativă pentru optimizarea metodelor și mijloacelor de antrenament în vederea creșterii performanței sportive pentru un grup țintă format din tineri cu vârsta între 7-19 ani

Asociația Fotbal Club Metalul Buzău vizează implementarea unui proiect de cercetare dezvoltare-inovare finanțat din surse proprii de atragere a celor mai buni antrenori ai sectorului juvenil care să realizeze selecție la nivel național.

Scopul proiectului

Susținerea și stimularea activității de cercetare în performanța sportivă –Fotbal-multi/inter/transdisciplinară în vederea realizării unor criterii obiective de selecție la nivelul național, tineri, competitivi din punct de vedere fotbalistic pe plan național ( și internațional, avem în vedere și Republica Moldova, Ucraina), în domeniul-Știința sportului și educației fizice, beneficiind de o metodologie de selecție și un complex de mijloace adaptabile particularităților de creștere și dezvoltare juvenilă.

Eligibilitate

Candidații care vor opta pentru calitatea de manager proiect trebuie să fie specialiști ai domeniului Științei sportului și educației fizice, specializarea Fotbal, atestat de absolvire a cursului de manager proiect, recunoscut A.N.C, cu o vechime în antrenorat de peste 15 ani la nivel juvenil, posesor al Licenței A UEFA.

Obiectivul principal al proiectului

Influența metodei de antrenament în careuri și a mijloacelor specifice acestor suprafețe reduse raportat la particularităților de creștere și dezvoltare a tinerilor (9-17 ani) în vederea optimizării performanțelor sportive și posibilitatea promovării la echipele de seniori.

Obiectivul secundar

Are în vedere efectul economic de creștere al (promovării) vânzării de jucători tineri pe piața fotbalistică românească.

 

Calendarul concursului

Dosarele se vor depune personal de către cei interesați la sediul clubului din Bulevardul Mareșal Averescu nr 1 (în incinta stadionului Gloria Buzău) în perioada 06.06.2023-08.06.2023, ora 12.

Derularea concursului:

-în data de 08.06.2023 , ora 16, validarea dosarelor și comunicarea rezultatelor (telefonic, e-mail, site)
-în data 09.06.2023, ora 10 – interviul pentru ocuparea postului de manager proiect.
-Afișare finală 09.06.2023, ora 12.

 

Comisia de concurs

  • Președinte –Stan Valentin.
  • Finanțator-Patrick Benga.
  • Antrenor-Guiu Gheorghe

Dosarul de concurs va cuprinde:

  • Curriculum Vitae, din care să reiasă experiența ca jucător, experiența ca antrenor de copii şi juniori – minim 15 ani, rezultate obținute-echipă, formare și lansare de jucători (minim 2 jucători selecționați/formați/antrenați (minim 2 ani) Liga I, echipa națională de juniori, tineret, seniori, Liga I, Liga II, participare la Turnee Finale -copii, juniori, promovare echipă seniori.
  • Carnet de Antrenor – licența UEFA “A” valabil 2023-condiție obligatorie
  • Atestat/Diplomă absolvire-Manager Proiect, atestat A.N.C-condiție obligatorie
  • Licențiat al domeniul Știința Sportului și Educație Fizică-original/copie legalizată- condiție obligatorie
  • Certificat medical avizat de medicul de familie.
  • Aviz psihologic (medic specialist) cu parafa pe anul 2023- condiție obligatorie
  • Cazier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *